Results 1 to 5 of 5

Thread: Cpanel is broken

  1. #1
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    8

    Default Cpanel is broken

    I just signed up for a VPS hosting account. I went through the wizard on the cpanel thing and set up 3 domain accounts. But when I click on the Cpanel icon on each account, I just get a blank page. I can't figure out what's going on and Spry's support just closed the ticket without answering or dealing with the problem.

    Anyone have any ideas?

  2. #2
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    8

    Default

    I rebooted the vps with virtuozzo and it seems to have fixed it.

  3. #3
    Senior Member Power Poster
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    359

    Default

    Andrew -

    I am sorry for any confusion regarding the status of the ticket - I show that your ticket is still open and is being investigated (our technicians sent a reply at 07:36 PST today and have received your reply of 08:03 PST).

  4. #4
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    25

    Default

    I am having this same problem. Is there an easy way to fix this or should I contact support ?

  5. #5
    Senior Member Power Poster
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    359

    Default

    Please contact Spry Support for assistance with this issue, if you have not done so already.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •